Autoweek Rij-impressies

Maserati Levante

18-02-2018 / Maserati LevanteDe Levante past even goed in het Maserati-gamma als een giraf in een ijsberenkolonie. Maar ondertussen is het wel de best verkopende auto van het merk.

Toyota Yaris GRMN

17-02-2018 / Toyota Yaris GRMNDe Toyota Yaris is geen auto met het allerhipste imago. En juist van deze auto maken de Japanners één van de krachtigste voorwielaandrijvers in zijn klasse. Misschien wel juist daarom. We gingen met de Yaris GRMN het circuit op en verwonderden ons over Toyota’s keuzes.

BMW X1 & Mini One DCT

16-02-2018 / BMW X1 & Mini One DCTZuiniger, compacter én goedkoper: de conventionele automaat maakt bij de voorwielaandrijvers van BMW en Mini plaats voor een transmissie met dubbele koppeling. Is die verandering ook een verbetering? We nemen de nieuwe bak onder de loep.

Lada Vesta

11-02-2018 / Lada VestaNederlandse Lada-liefhebbers moeten het al jaren zonder nieuw Russisch vervoer stellen. Een importeur hebben we hier niet meer, zodat het nagenoeg onmogelijk is om te ervaren welke stappen het merk heeft gemaakt met de in 2015 gelanceerde Vesta. AutoWeek reed een jong gebruikt exemplaar om dat uit te zoeken.

Bentley Continental GT

10-02-2018 / Bentley Continental GTDe nieuwe Bentley Continental GT is volgens zijn makers de beste GT ter wereld. Uiteraard willen we daar graag zelf een oordeel over vellen.

Opel Grandland X 2.0 CDTI

09-02-2018 / Opel Grandland X 2.0 CDTIOpel startte bij de Grandland X met twee vrij bescheiden gemotoriseerde uitvoeringen. Daar brengt een nieuwe 2,0-liter dieselmotor over een paar maanden verandering in. Een puissant blok, om het maar eens op zijn Frans te zeggen, waarmee de Opel grote stappen zet.

Lexus CT

04-02-2018 / Lexus CTNa zijn facelift in 2014 heeft de Lexus CT nu wederom een update gekregen. Of dat genoeg is om de teruglopende verkopen te stoppen? Moedig is het in elk geval wel.

Maserati GranTurismo

03-02-2018 / Maserati GranTurismoDe Maserati GranTurismo? Wordt die nog gebouwd? Jazeker, deze zomer heeft de 10 jaar oude auto zelfs een facelift gekregen. Onze kennismaking daarmee is een harde confrontatie met wat downsizing doet met emotie én met het prijskaartje.

Ford EcoSport

02-02-2018 / Ford EcoSportZelden verbeteren facelifts een auto zo sterk als in het geval van de Ford Ecosport. Nu was een verjongingskuur ook nodig, want het model heeft een flinke achterstand in zijn segment. In Portugal zoeken we uit of de inhaalslag voldoende groot is.

Mercedes-AMG GLC 63 S Coupé

28-01-2018 / Mercedes-AMG GLC 63 S CoupéPuristen schamperen schouderophalend dat je van een hoge SUV nimmer een strak sturende sportwagen kunt maken. AMG doet met de GLC 63 een serieuze poging hen de mond te snoeren. Zijn de mensen uit Affalterbach daarin geslaagd?

Autotests

Persberichten

© Autoboulevard, 1996-2018     |     Disclaimer     |     website: Megelink / Partners / BV