Volkswagen Tiguan R-Line Black Style nu in Nederland

Id: 4750
De Tiguan R-Line Black Style is gearriveerd in Nederland. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze SUV van Volkswagen voorzien van zwarte R-line styling. Hij is nu te configureren en te bestellen.

Het Tiguan R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch 'Sebring' lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit.

Het R-Line Black Style exterieurpakket is te combineren met een interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, 'Race' stoffen bekleding, een R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Het R-Line Black Style exterieurpakket is er voor € 2.505 op de Tiguan Highline en voor € 601 op de Tiguan Highline Business R. Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er voor respectievelijk € 3.303 (Highline) en € 1.211 (Highline Business R). De Tiguan Highline R-Line Black Style is leverbaar vanaf € 44.100 (1.5 TSI DSG 110 kW/150 pk).

Category: Personenautos
Merk: Volkswagen

Publicatiedatum: 2019-04-03
© Autoboulevard, 1996-2019     |     Disclaimer     |     website: Megelink / Partners / BV