Persberichten

Fisker introduceert Karma Dutch Edition

Dankzij de intensieve samenwerking met Fisker Automotive is het Fisker Nederland gelukt om exclusief voor Nederland een serie aanpassingen voor de Karma te laten ontwikkelen die de CO2 emissie reduceren van 53 gram/km naar 47 gram/km. Hierdoor voldoet de elektrisch aangedreven Fisker Karma...

BMW en Toyota gaan nauwer samenwerken

BMW en Toyota gaan nauwer samenwerken. Afgesproken is dat de handen ineen worden geslagen voor het verder ontwikkelen van waterstof (fuel cell) technologie, sportauto's, lichtgewicht materialen en lithium-air batterijen.
Toyota start in 2015 met de (massa)productie van...

5 EuroNCAP sterren voor Hyundai Santa Fe

De nieuwe Hyundai Santa Fe heeft vijf sterren behaald bij een botsproef van de Europese veiligheidsorganisatie EURO NCAP. Dit is de maximale score die kan worden behaald in het uitgebreide testprogramma van EURO NCAP.
De Hyundai Santa Fe noteerde een 'Best in class'-score van 96...

Lancia Ypsilon tijdelijk als Silver Plus

De Lancia Ypsilon is met ingang van 2013 in prijs gedaald. Bovendien is de kleine Italiaans tijdelijk als Silver Plus. De Ypsilon is voortaan leverbaar vanaf 12.750 euro. De Silver Plus kost 12.990 euro.
De Lancia Ypsilon is met ingang van dit jaar iets vriendelijker geprijsd....

Meer luxe en infotainment voor Bentley Mulsanne

Met ingang van april levert Bentley Leusden de Mulsanne in "Comfort Specification" en "Entertainment Specification". Nieuwe uitvoeringsdetails verraden het karakter. Zo zijn er elektrisch bediende 'privacy-curtains' en zelfs een op maat gemaakte kofferset van de Italiaanse specialist...

Renault maakt prijzen Clio Estate bekend

De nieuwe Renault Clio is vanaf medio maart ook leverbaar als Estate. De prijzen beginnen bij 14.990 euro voor de "Estate Energy TCe 90 Stop & Start" in Authentique-uitvoering. De levering aan klanten start in april.
De nieuwe Estate combineert het karakter nieuwe Clio...

Alfa Romeo Giulietta nu ook als Veloce

De naam Veloce keert terug op de Alfa Romeo Giulietta. Ook anno 2013 staat deze naam voor een sportief getinte uitvoering. De Giulietta Veloce is per direct te bestellen en is er met 1.4 Turbo-benzinemotor vanaf 24.750 euro.
De Alfa Romeo Giulietta Veloce kenmerkt zich net als...

Kia geeft prijzen nieuwe pro_cee'd vrij

Na de cee'd vijfdeurs en de cee'd Sportswagon maakt Kia zich op voor de introductie van het derde lid van de nieuwe cee'd-familie: de sportieve driedeurs pro_cee'd. Eind april staat de nieuwe pro_cee'd bij de Nederlandse Kia-dealers. Na de auto zelf, onthult Kia nu ook de prijzen van de...

Hyundai i10 en i20 nu met Black Pack

De Hyundai i10 en i20 zijn tijdelijk leverbaar met Black Pack. Deze Hyundai's voorzien van allerlei extra's, waar onder een glanzend pianozwart dak. De Hyundai i10 Black Pack is er voor 9.995 euro en de i20 Black Pack voor 14.795 euro.
De i10 Black Pack is gebaseerd op de "1.0...

Citroen maakt prijzen DS3 Cabrio bekend

Vanaf maart is de Citroën DS3 ook leverbaar als Cabrio. De vanafprijs van de DS3 Cabrio bedraagt 19.490 euro. De DS3 Cabrio doet geen concessies aan praktische bruikbaarheid en biedt net als de DS3 vijf zitplaatsen en een flinke bagageruimte.
De opbouw van het aanbod op de...
Aantal pagina's: 523 eerste terug 496 497 498 499 500 verder laatste
© Autoboulevard, 1996-2019     |     Disclaimer     |     website: Megelink / Partners / BV