Eerste Cupra garage opent in Amsterdam

Id: 6273
Permanent Link
Het nieuwe merk CUPRA heeft in Nederland de eerste CUPRA Garage geopend. In de vestiging die geïntegreerd is in Move Amsterdam worden autoliefhebbers ondergedompeld in de wereld van CUPRA. De nieuwste modellen zijn er te zien én te beleven en daarnaast is de CUPRA Garage ook een ontmoetingsplek. In totaal komen er vijf CUPRA Garages in Nederland.

CUPRA heeft voor Nederland een eigen concept ontwikkeld: de modellen van het merk zijn volledig online te configureren én bestellen. Omdat er voor liefhebbers niets gaat boven het zien én ervaren van hun (toekomstige) auto, komen er vijf CUPRA garages in Nederland. De eerste aan het Stadionplein in Amsterdam laat direct zien wat die liefhebbers mogen verwachten. Om te beginnen zijn in een CUPRA Garage alle modellen van het merk te bewonderen. En dan is er de CUPRA Corner. Dit is dé ontmoetingsplek voor CUPRA-rijders en autoliefhebbers.

Elke CUPRA Garage fungeert ook als startpunt voor proefritten die online zijn te boeken. Voor deze testritten maakt CUPRA gebruik van een grote demovloot. Dat betekent dat (toekomstige) klanten altijd een CUPRA kunnen rijden die aansluit bij hun wensen. Desgewenst wordt er zelfs een kinderzitje gemonteerd. Overigens is het bij CUPRA ook mogelijk om een testrit aan huis te boeken.

In elke CUPRA Garage staan CUPRA Specialisten klaar om bezoekers te informeren over alles wat met CUPRA te maken heeft. De specialisten ondersteunen klanten met advies tijdens het digitale oriëntatie- en aankooptraject. Na aankoop van een CUPRA blijven de CUPRA Specialisten het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld in het aftersales-traject voor service en onderhoud. Als er onderhoud nodig is, komt CUPRA de auto thuis ophalen en wordt vervangend vervoer geregeld.

De CUPRA Garage aan het Stadionplein in Amsterdam is de eerste in Nederland. Deze zomer opent de CUPRA Garage in de voormalige Baja Beach Club aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam de deuren. Meer CUPRA Garages staan gepland voor opening later in 2021 en 2022.

Adresgegevens CUPRA Garage Amsterdam: Move Amsterdam Stadionplein 28 1076 CM Amsterdam

De openingstijden van CUPRA Garage Amsterdam zijn: maandag tot vrijdag: 10-18 uur zaterdag: 9-17 uur zondag: gesloten tot 1 juni, openingstijden vanaf zondag 6 juni 12-17 uur

Category: Diversen
Merk: Cupra

Publicatiedatum: 2021-05-07
© Autoboulevard, 1996-2021     |     Disclaimer     |     website: Megelink / Partners / BV