Land Rover Discovery tijdelijk als Metropolitan Edition

Id: 6536
Permanent Link
De Land Rover Discovery is tijdelijk verkrijgbaar in een speciale editie. De Metropolitan Edition is de nieuwe topversie van de Land Rover Discovery en voorzien van diverse aanpassingen voor zowel het exterieur als de standaarduitrusting. Deze uitvoering is leverbaar met keuze uit twee aandrijflijnen met 48V MHEV-technologie: de P360 Ingeniumbenzinemotor en de D300 Ingenium dieselmotor.

De Metropolitan Edition is gebaseerd op de R-Dynamic HSE-uitvoering, terwijl accenten in de grille en de belettering van de typeaanduiding zijn uitgevoerdin Bright Atlas. Verder wordt deze topversie gekenmerkt door de bumperaccenten in Hakuba Silver, de 22-inch Diamond Turred lichtmetalen wielen met Gloss Grey accenten, zwarte Land Rover remklauwen, Privacy Glass en een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel voor. Klanten kunnen ook rekenen op een Head-Up Display, verwarmbaar stuurwiel, draadloze oplader voor smartphones, gekoeld compartiment voorin en climate controle met vier zones. Het interieur is afgewerkt met accenten in Titanium Mesh.

Andere aanpassingen zijn te vinden bij de R-Dynamic-uitvoering, die nu standaard is uitgevoerd met een contrasterend dak in hoogglans zwart. De Discovery is ook leverbaar met het Cabin Air Purification met PM2.5 luchtfiltering (alleen compatibel met Nanoe-ionisatoren). Dit door Land Rover ontwikkelde systeem houdt de luchtkwaliteit in het interieur in de gaten en filtert schadelijke deeltjes uit de lucht voor een gezondere interieuromgeving.

De Land Rover Discovery Metropolitan Edition is nu te bestellen voor prijzen vanaf € 140.219.

Category: Personenautos
Merk: Land Rover

Publicatiedatum: 2021-10-14
© Autoboulevard, 1996-2021     |     Disclaimer     |     website: Megelink / Partners / BV